Duurzame kerstkaarten en sets

  • Vierkante dubbele kaarten inclusief gerecyclede kraft envelop
  • Verzendkosten vanaf €3,25
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden. 

 

Duurzame kerstkaarten /eindejaarskaarten + kraft envelop

Duurzame kerstkaarten set 8 kaarten

Duurzame kerstkaarten set 10 kaarten

Duurzame kerstkaarten set 12 kaarten 

Duurzame kerstkaarten set 14 kaarten 

Originele duurzame kerstkaarten

Stuur deze kerst een uniek en duurzaam kaartje! Met een persoonlijke kaart geef je niet alleen de ontvanger echte aandacht, maar denk je ook aan het milieu. Het roodborstje en de sneeuwgors worden altijd goed ontvangen door iedereen. Je kunt kiezen voor alleen een illustratie of kaarten met tekst. Zoals "Veel liefs voor de feestdagen" en wat algemener: "Fijne feestdagen". Maar het is niet voor iedereen een fijne periode. Vooral in deze kerstperiode, is het fijn om aan iemand te laten weten dat je aan diegene denkt. Doe dat met een roodborstje en de tekst "Ik denk aan je". 

 

Duurzame kerstkaarten van milieuvriendelijk papier

"De natuur kent geen afval". Dat is het motto van PaperWise. Door oogstafval te gebruiken voor papier, geef je dat wat normaal wordt verbrand weer een tweede leven. Dat is toch een prachtige gedachte deze kerst? En natuurlijk ook op al die andere dagen

 

Alle duurzame kerstkaarten van eigen ontwerp

Alle illustraties zijn van eigen hand. Ik teken en schilder met waterverf en pen. Vervolgens digitaliseer ik alle aquarellen en ontwerp ik de kaarten. Dit alles met heel veel liefde voor de natuur.

 

Voordelige set met duurzame kerstkaarten

Speciaal voor de kerstkaarten heb ik een extra leuke aanbieding, is dat geen fijne kerstgedachte :)

  • 8 duurzame kerstkaarten voor maar € 17,50 in plaats van € 23,60. In deze duurzame kerstkaarten set zitten vier verschillende afbeeldingen, dus twee kaarten van elke kerstkaart. 

  • 10 duurzame kerstkaarten voor maar € 19,99 in plaats van € 29,60. In deze duurzame kerstkaarten set zitten twee verschillende afbeeldingen, dus twee kaarten van elke kerstkaart. 
  • 12 duurzame kerstkaarten voor maar € 23,50 in plaats van € 35,40! In deze set zitten zes verschillende kaarten (met vier verschillende afbeeldingen), dus twee kaarten van elke kerstkaart.