Duurzame kaarten

Kerst             Algemeen          Bedankt     
Geboorte     Woning               
Liefde       
Sterkte         
Vogels              
   Insecten   
Bloemen     Planten   
            Verjaardag

Sets              Grote kaarten    Sluitstickers
Ansichtkaarten  Dubbele wenskaarten

Duurzame kaarten met tekst + envelop (dubbele wenskaart)

Duurzame kaarten + envelop (dubbele wenskaart)

Duurzame ansichtkaarten

Handgeschilderde duurzame kaarten: originele illustraties met liefde voor natuur

Mijn collectie handgeschilderde duurzame kaarten heb ik gemaakt met aquarelverf en zwarte pen. In ieder kaartje zie je de liefde voor de natuur en is ontworpen door mijzelf. De kaarten worden gedrukt op hoogwaardig natuurlijk papier, waardoor elk exemplaar uniek is. Wil je anderen laten weten dat je aan hen denkt? Stuur dan een bijzonder kaartje!

 

Duurzame kaarten in verschillende varianten te koop

Bij mij vind je een diversiteit aan duurzame kaarten, geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo zijn mijn natuurillustraties verkrijgbaar als cadeaulabels, dubbele vierkante wenskaarten met envelop, ansichtkaarten (a6 formaat), grote kaarten (a5 formaat) én sinds kort ook als mini-kaartjes.

 

Cadeaulabels: een mooie toevoeging aan boeketten en cadeaus

Deze labels zijn super leuk zijn aan een boeket of aan een cadeautje. Elk label heeft een handgemaakte natuurillustratie aan de voorkant en heeft ruimte voor een kort persoonlijk bericht op de achterkant, samen met mijn logo.


Wenskaarten: vierkant en ruimte voor jouw boodschap

De vierkante wenskaarten hebben een afmeting van 14,8 x 14,8 cm en zijn perfect voor het delen van jouw persoonlijke boodschap. De binnenkant is blanco, waardoor je voldoende ruimte hebt om je gedachten en wensen op te schrijven Elke duurzame kaart wordt geleverd met een gerecyclede kraft envelop.

Ansichtkaarten: stuur een groet zonder envelop

Wil je een groet versturen zonder envelop? Kies dan voor een ansichtkaart. Op de achterkant is er ruimte voor een boodschap en om het adres op te schrijven. Als extraatje piept er een hommel onder de postzegel vandaan (maar van sommigen hoor ik dat ze dat een beetje zielig vinden voor de hommel ;) Dus je kunt ook een envelop toevoegen aan je bestelling).

Grote kaarten: inlijsten of versturen met extra aandacht

De grote kaarten zijn ideaal om in te lijsten of te versturen voor een speciale gelegenheid waarbij je net dat beetje extra aandacht wilt geven. Of plaats de grote duurzame kaart in een handgemaakte kaartenhouder. Voor verzending zijn er gerecyclede enveloppen verkrijgbaar die perfect passen bij deze kaarten.

 

Laat je inspireren door natuurlijke illustraties op duurzame kaarten

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en alles wat daarmee te maken heeft. Alleen onderwerpen waar ik een gevoel bij heb werk ik uit in een illustratie. Het verhaal achter elke natuurillustratie vind ik belangrijk. Daarom heb ik gekozen voor een milieuvriendelijke papiersoort. Veel mensen zijn zo onder de indruk van de natuurillustraties dat ze het zonde vinden om ze zomaar rond te sturen. Ze selecteren bewust een kaart die perfect past bij de ontvanger, om te voorkomen dat deze wordt weggegooid. Wat een duurzame keuze!

 

Waarom kiezen voor duurzame kaarten?

De unieke kaarten, boekenleggers, cadeaulabels en mini-posters hebben een heel mooi natuurlijk uiterlijk. met allemaal kleine vezeltjes. PaperWise maakt gebruik van hoogwaardig, milieuvriendelijk papier met aandacht voor mens en milieu. Het papier wordt gemaakt van oogstafval (bladeren en stengels) en ze gebruiken 100% groene energie. Met mijn duurzame kaarten geef je niet alleen aandacht aan anderen, maar ook aan onze planeet!

 

Wat mijn klanten zeggen: