• Gratis verzending vanaf 45 euro (NL)
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden
  • Verzending al vanaf € 3,25
  • Met liefde verpakt

Duurzame kaarten

Kerst             Algemeen          Bedankt     
Geboorte     Woning               
Liefde       
Sterkte         
Vogels              
   Insecten   
Bloemen     Planten   
            Verjaardag

Sets              Grote kaarten    Sluitstickers
Ansichtkaarten  Dubbele wenskaarten

Duurzame kaarten + envelop (dubbele wenskaart)

Duurzame kaarten met tekst + envelop (dubbele wenskaart)

Duurzame ansichtkaarten

Handgeschilderde duurzame kaarten

Alle originele illustraties heb ik gemaakt met aquarelverf, zwarte pen en met heel veel liefde voor de natuur. Ook ontwerp ik de kaarten zelf.  Ik laat de duurzame kaarten drukken op prachtig natuurlijk papier. Laat je anderen graag weten dat je aan hen denkt? Stuur dan een uniek kaartje! 

 

Duurzame kaarten te koop in meerdere soorten

Mijn natuurillustraties zijn verkrijgbaar als cadeaulabels, dubbele vierkante wenskaarten, als ansichtkaarten (a6 formaat) en als grote kaarten (a5 formaat). 

Cadeaulabels

Deze labels zijn mini-kaartjes die super leuk zijn aan een boeket of aan een cadeautje. Op de voorkant staat een natuurillustratie en op de achterkant mijn logo en ruimte om een kort woordje op te schrijven.

Wenskaarten

De wenskaarten zijn vierkant, met een mooi formaat van 15 x 15 cm. Deze dubbele kaarten zijn blanco aan de binnenkant, daar kun je dus genoeg tekst in kwijt ;). Bij deze duurzame kaarten wordt een kraft envelop geleverd. 

Ansichtkaarten

Ansichtkaarten kun je zonder envelop versturen. Er is ruimte voor tekst en om het adres op te schrijven. En kijk eens, als je een postzegel erop plakt, piept de hommel eronder uit (al hoor ik ook wel eens van mensen die dat stiekem een beetje zielig voor die hommel vinden ;-) )
Wil je toch liever met envelop? Dit kan ook! Deze shop je los erbij. 

Grote kaarten

De grote kaarten zijn ideaal om in te lijsten of om in onze handgemaakte kaartenhouders te zetten. Maar opsturen is natuurlijk ook leuk voor net even dat beetje éxtra aandacht. In de shop staan losse gerecyclede enveloppen te koop die bij deze kaarten passen.

 

Op duurzame kaarten passen natuurlijke illustraties

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, of heeft in ieder geval te maken met flora en fauna. Als ik geen gevoel heb bij een onderwerp, dan lukt het mij ook niet om het te tekenen. Voor mij is het verhaal erbij heel belangrijk. Het is dan ook niet zo verwonderlijk, dat ik koos voor een milieuvriendelijke papiersoort. En het is niet alleen het papier dat zorgt dat het duurzame kaarten zijn. Ik hoor van zoveel mensen dat de natuurillustraties zó mooi zijn, dat ze het zonde vinden om ze zomaar rond te sturen. Mensen kiezen echt bewust een kaartje uit, passend bij degene waar ze het naar willen sturen. Ze willen voorkomen dat iemand de kaart weggooit. Hoe duurzaam is dat! 

 

Waarom kiezen voor duurzame kaarten?

De unieke kaarten, boekenleggers, cadeaulabels en mini-posters hebben een heel mooi natuurlijk uiterlijk. met allemaal kleine vezeltjes. Met veel aandacht voor mens en milieu maakt PaperWise hoogwaardig, milieuvriendelijk papier. Gemaakt van oogstafval (bladeren en stengels) met 100% groene energie. Met mijn duurzame kaarten geef je dus niet alleen aandacht aan anderen, maar aan onze hele planeet! 

 

Wat mijn klanten zeggen: