Mijn cirkeltje is rond

 

En niet voor niets. In mijn logo staat de cirkel voor onze aarde, en mijn gevoel dat alles samenkomt. En goedkomt. De bloemetjes links, is moederkruid. Een prachtige plant, bijzonder geurend met lieve kleine witte bloemetjes. Moederkruid staat bij mij voor 'de oorsprong'. Het stond vroeger altijd in de tuin van mijn ouderlijk huis. Deze plant had altijd iets magisch voor mij. De geur, het frisse zachte groen. Ik verbond deze plant altijd aan mijn moeder. Uiteindelijk verdween de plant uit de tuin en heb ik het nooit meer gezien. 

Plots groeide moederkruid in mijn eigen tuin

Jaren later, toen ik het geluk door omstandigheden niet meer echt zag, kwam ik op mijn huidige plek te wonen. Met een tuin zonder liefde. In de jaren die volgden, stopte ik steeds een beetje liefde in de tuin. Mijn vriend hielp met het aanleggen van fijne kronkelpaadjes. Zo werd het meer en meer mijn eigen plekje, een plek waar ik steeds gelukkiger werd. En ineens was het daar; moederkruid! Ik denk dat het zo'n dik 20 jaar geleden was dat ik dat voor het laatst zag, in de tuin van mijn moeder. Toen ik het een en ander ging veranderen in mijn tuin, verdween de plant ook hier.

Leef je mooiste leven

2021. Een jaar van kansen, groei en starten. En van het luisteren naar je gevoel. Een speciale vriendin gaf mij begin dit jaar de mogelijkheid een jaarprogramma te volgen. Waarin ik mijzelf leer begrijpen, nog bewuster ga leven en mijn maximale potentieel ontdek. Een jaar waarin ik mijn creativiteit weer onder ogen durf te komen! En... een jaar waarin na tientallen jaren een enorme grote bos moederkruid begint te groeien in mijn moeders tuin... Voor mij was het cirkeltje weer rond 😉 Mijn creativiteit dank ik aan mijn talentvolle moeder. De beste aquarelliste die ik ken. Moederkruid.