Originele boekenleggers

  • Verzendkosten vanaf €3,25
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden.  

Originele boekenleggers gemaakt van milieuvriendelijk papier

De boekenleggers zijn, net zoals de kaarten, gemaakt van PaperWise papier. Gemaakt van landbouwafval; bladeren en stengels die overblijven na de oogst. Het is een hoogwaardig, milieuvriendelijk papier en komt met 100% groene energie tot stand. 

 

Lezen wordt leuker met originele boekenleggers

Ook al worden e-readers steeds vaker gewaardeerd door lezers, voor mij gaat er niets boven een goed, echt boek in mijn handen :) En ik merkte dat ik lezen ook leuker en fijner vond, als ik een mooie boekenlegger erin had zitten. Of een lief kaartje van iemand. Dan wordt het helemaal zo'n momentje van mijzelf, mijn boek en mijn fijne gevoel. Herken jij dat ook? Daarom koos ik ervoor om ook bijzondere boekenleggers te gaan maken. Zodat anderen ook dat fijne gevoel kunnen ervaren.  

 

Koop 5 originele boekenleggers als voordelige set

In de webshop staat ook een setje te koop. Het zijn vijf verschillende natuurillustraties met korting. Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Voor een echte boekenwurm? Geef dan zo'n setje cadeau! Wil je liever een ander setjes samenstellen met vijf boekenleggers? Laat dit dan weten tijdens je bestelling, of stuur mij even een berichtje.

 

Heb jij een winkel en passen deze originele boekenleggers in het assortiment?

Stuur mij dan zeker een berichtje. Het lijkt mij leuk om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zorg jij voor een leuk plekje? Dan zorg ik voor een mooie gevulde display.